top of page

MERKEN

Wij hebben een breed aanbod van fietsen van verschillende merken. Voor een volledig overzicht van de collecties verwijzen wij u naar de website van de fabrikanten. Natuurlijk bent u van harte welkom om de fietsen in onze winkel te komen bekijken!

Gazelle Puur NL
Blokje-voor-merken3.png

Gazelle

Zeg je fietsen, dan zeg je Gazelle. Zeg je Gazelle, dan zeg je fietsen. Gazelle heeft ontzettend veel verschillende fietsen, dus er is er hoe dan ook eentje voor jou. Hoe verschillend sommige fietsen ook zijn, ze hebben sowieso altijd één ding gemeen: elke Gazelle-fiets is mooi. Elk model is gemaakt van de allerbeste materialen, dus bekijk de fietsen, zoek degene die het beste bij je past. Voor heren en dames of kies een mid-step model

 

Proefrit maken
De fietsen eerst testen? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel. Ben je op zoek naar een e-bike, maar weet je niet welke het best bij jou past? Wij hebben diverse Gazelle demo e-bikes staan die je kunt uitproberen. 

 

Gazelle Experience Centre

Wil je het hele assortiment van Gazelle zien dan kun je alle modellen bekijken in Amersfoort bij het Gazelle Experience Centre. Je kunt daar een Fietsadvies afspraak maken, dan staat er 45 minuten iemand voor je klaar.

 

 Maak hier je fietsadvies afspraak www.gazelle.nl

Alpina Yabber
Blokje-voor-merken6.png

Alpina

Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Bij Alpina maken ze fietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie fietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. 

 

Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen ervaren.

 

Batavus Fonk
Blokje-voor-merken4.png

Batavus

Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Fietsen van Batavus zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. We kijken kritisch naar onszelf en vragen externe specialisten om feedback. Zo kunnen we continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat onderdelen of fietsmodellen in productie worden genomen, testen wij ze eerst grondig in ons eigen testcentrum.

Al onze frames worden gemaakt volgens de allerhoogste normen en worden intensief getest. Bijna elke Batavus is uitgerust met een solide slot, krachtige reflectoren en een betrouwbare naafdynamo. Zo heb je consistente stroomvoorziening voor de verlichting van je fiets. Door de beste materialen te gebruiken doen we er alles aan om jou van een veilige, betrouwbare en solide kwaliteitsfiets te voorzien. Het is belangrijk dat je op je fiets kunt vertrouwen. Jij op je fiets, samen met je partner, met of zonder kinderen of in gezelschap van vrienden.

 

Natuurlijk kun je bij ons een aantal Batavus fietsen zien en testen. We hebben ook een aantal demo e-bikes in huis. Maar wil je alle modellen bekijken dan kun je terecht bij de

Fietser in Ede.

 

Voor meer informatie over de Fietser klik hier www.defietser.nl

Cortina Common
cortina-kl.png

Cortina

Ontdek de nieuwe collectie van Cortina!

Sterk, betrouwbaar én mooi.

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn.

En mooi natuurlijk! 

 

Of het nu om een praktische transportfiets, stevige family bike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Merida
Blokje-voor-merken2.png

Merida

Merida-oprichter Ike Tseng (1932-2012) was een visionair en een man met eergevoel. Op een rondreis door de Verenigde Staten in de jaren 70 van de vorige eeuw zag hij aan de deur van een fietsenwinkel een bordje hangen waarop stond dat fietsen uit Taiwan vanwege de slechte kwaliteit in principe niet ter reparatie konden worden aangeboden. Toen hij dat las, begon er iets te borrelen. Kort daarna, in september 1972, opende de eerste fabriek van Merida Industry Co. Ltd. in Yuanlin (Taiwan) zijn deuren. De naam ‘Merida‘ werd door de man wiens levensmotto was “move with passion and courage“, niet toevallig gekozen.
De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen vrij vertaald "de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee idereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming bereiken."

Ondertussen worden er jaarlijks zo'n 1,5 miljoen hoogwaardige fietsen van topkwaliteit met de naam Merida op het frame geproduceerd en is mede door de inspanning van Ike Tseng Taiwan uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van fietstechnologie.

Natuurlijk hebben wij een aantal Merida fietsen in de winkel, maar voor het testen en bekijken van de hele collectie kunt u een afspraak maken bij het Merida Experience Center.

 

Voor meer informatie klik hier www.merida.nl/experience+center

Azor fietsen
Blokje-voor-merken5.png

Azor

Stel uw eigen droomfiets samen met de AZOR BIKE configurator!

Bij Azor kun je je fiets zelf samenstellen! Hierdoor krijgt u de fiets die speciaal voor u gemaakt wordt en betaald u niet voor zaken die u niet wilt. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

 

Wil je graag onze hulp, dan ben je natuurlijk van harte welkom in de winkel dan helpen we je hierbij.

 

Klik hier om de fiets zelf samen te stellen via de Azor configurator!

bottom of page